Top 3 Gazelle Elektrische Fiets

Wist je dat Gazelle elektrische fietsen maakt? Al meer dan 100 jaar is het fietsmerk Gazelle niet weg te denken van de Nederlandse markt. Logisch dus dat Gazelle zich sinds 1992 koninklijk mag noemen. Vanuit de fabriek in het Gelderse dieren produceert Gazelle jaarlijks ongeveer 250.000 fietsen. Daarmee is Gazelle de onbetwiste marktleider in Nederland.

Gazelle 100% Nederlands

Gazelle is dus het fietsmerk van Nederland, vraag je grootouders eens naar Piet Pelle en de link met Gazelle wordt direct gelegd.

Gazelle maakt Sinds enkele jaren ook elektrische fietsen. De Elektrische fietsen van Gazelle voldoen allemaal aan de moderne eisen en niet geheel onbelangrijk ook aan de hoogste veiligheidseisen. De Gazelle elektrische fietsen komen in diverse modellen van basis voor de korte dagelijkse ritjes naar de supermarkt tot de luxe versies waarmee je goed kunt forenzen. Met een elektrische fiets van Gazelle heb je eigenlijk altijd de wind in de rug.

Gazelle Orange elektrische Fiets

Al jaren is de Gazelle Orange de best verkochte fiets van Nederland. Sinds enkele jaren is dit model ook beschikbaar met een elektrische aandrijving. De Gazelle Orange kan zich meten aan de topklasse fietsen voor een hele nette prijs. De nieuwste modellen van de Gazelle Orange hebben een middenmotor en een accu met voldoende vermogen. Bovendien is de Gazelle Orange uitgevoerd met vering zodat je comfortabel op de fiets zit.

Gazelle Medeo

Zoek je een fiets met meerdere versnellingen zodat je ook eens lekker kunt demarreren op de Nederlandse fietspaden? Bekijk dan eens de Gazelle Medeo. Deze hybride fiets beschikt namelijk over meerdere versnellingen, een krachtige middenmotor en schijfremmen voor de beste remprestaties.

De zitpositie is wel wat sportiever dan op een normale fiets. Dat kun je goed uitproberen op een testrit in één van de Gazelle Experience centers in Nederland.

De Gazelle PuurNL Elektrische fiets

De PuurNL heeft de uitstraling van de traditionele transport fiets zoals we deze van vroeger kennen. Dikke framebuizen, een bagagerek voorop, en dikkere banden.

De elektrische versie van deze PuurNL fiets is uitgevoerd met een krachtige motor in het voorwiel. Samen met de zeven versnellingen is dit een heerlijke fiets voor het dagelijkse verkeer naar school of de supermarkt.


Pedelecs van Gazelle

Natuurlijk ontbreken de fietsen van Gazelle niet bij de Pedelecs. Deze speed pedelecs zijn voorzien van een zeer krachtige motor waardoor je met 45 km/h over de weg zoeft. Je kunt een speedpelec wel vergelijken met een elektrische brommer, alleen moet je zelf nog wel meetrappen.

Met een Gazelle pedelec sla je dus twee vliegen in één klap. Je bent snel onderweg en doet ook eens wat aan lichaamsbeweging. Een ander praktisch voordeel is dat je niet opzoek hoeft te gaan naar een parkeerplaats.

Een pedelec van Gazelle elektrische fiets

Met een speed pedelec zijn files ook verleden tijd. Deze snelle fietsen zijn namelijk ideaal voor het woon-werk verkeer.

Gazelle Ultimate speed

Het moderne design de praktisch geïntegreerde accu en de snelle middenmotor maken deze fiets tot een plaatje. De sportieve uitstraling en de asmontage met Shimano XT onderdelen maken dit een duurzame fiets. Als laatste is de verende voorvork natuurlijk perfect voor een comfortabele fietsrit voor als het wegdek een keertje wat slechter is.

Dankzij de battery Kit kun je de actieradius van de Ultimate Speed makkelijk verdubbelen. Al met al een prachtige Gazelle elektrische fiets.

Gazelle CityZen Speed

Stoer en robuust, dat is de Gazelle Cityzen Pedelec, deze sportieve fiets is uitgevoerd met een middenmotor welke je snel op topsnelheid brengt. De accu is subtiel weggewerkt in de buizen van de fiets. Deze Speedpedelec heeft hydraulische schijfremmen voor uitstekende remprestaties en is niet alleen jou partner op de rechte strakke fietspaden, ook in de stad staat de cityzen voor je klaar.

Gazelle Experience Centers

Gazelle elektrische fiets proefrit maken bij experience center

Er zijn verspreid door Nederland vijf prachtige Gazelle experience centers te vinden. Hier kun je samen met een expert de juiste Gazelle elektrische fiets uitzoeken. De centers werken uitsluitend op afspraak zodat de fiets-adviseur alle tijd voor je heeft. Natuurlijk maak je ook even een proefritje op je toekomstige Gazelle elektrische fiets.

Je kunt de Experience centers vinden in Waalwijk, Den Haag, Amersfoort, Groningen en Nijmegen.